Ervaringen

Sorry dat ik al zo'n lange tijd niet meer van me heb laten horen, maar ik wilde je graag pas een antwoord geven wanneer het 100% zeker was. Ik ben namelijk pas geslaagd en hiermee ben ik er zeker van dat ik gewoon naar mijn vervolgopleiding door kan. Ik ga namelijk de opleiding pedagogiek op het Windesheim in Zwolle studeren, ik heb al een test moeten afleggen voor de opleiding en daaruit kwam ook dat ik het HBO wel aankan. Ook ben ik nu al bezig met het zoeken voor geschikte stage plekken en ik heb vernomen dat er bij mij in de omgeving erg veel stageplekken zijn wie iets speciaals hebben waarvan ik veel kan leren. Nogmaals wil ik je heel erg bedanken voor alle hulp met het zoeken naar een geschikte opleiding voor mij. Ik hoop dat het een succes wordt maar daar ga ik eigenlijk wel van uit.
 
Met vriendelijke groet Thijs

______________________________________________________________________

 

Dag meneer van Zeldert,

Uiteindelijk heb ik gekozen voor International Development Management in Velp, ik heb daar volgende week een gesprek. 

Mijn plan is om mijn propedeuse in het eerste jaar te halen, zodat ik daarna door kan naar Wageningen, tenzij ik dan denk dat ik de opleiding in Velp af wil maken. Het gesprek met u heeft dus zeker geholpen.

 

Nogmaals bedankt,

 

 

Tijmen

________________________

 

Fantastisch om te merken dat het eenzijdige beeld van onze zoon veranderde.  Zijn hobby was gaming en niets leek leuker dan in die richting te gaan studeren. Maar zijn echte passie bleek  geschiedenis te zijn.  Het levert een hoop rust op in zijn hoofd en hij kan nu focussen op zijn examen.

Ouders van Thijs
___________________________
 

Ik wou je even laten weten wat het uiteindelijk is geworden.Frankrijk was trouwens enorme ervaring en ben blij dat ik er geweest ben. Helaas kwam ik er niet echt verder mee met mijn studiekeuze haha, het kwam juist een beetje verder van me te staan. Maarja geeft niks, uiteindelijk heb ik toch maar de knoop doorgehakt en ben ik voor Commerciële Economie gegaan.

Dit toch omdat het na mijn idee toen wel een brede studiekeuze was. 
 
Ik zit nu een paar weekjes alweer op de Han in Nijmegen en heb het super  naar mijn zin. Op de school voel ik mij in ieder geval helemaal thuis en de studie is ook prima.Helaas vind ik niet elk vak interessant, maar ach zoals je al zei zou dat probleem bij elke studie wel voorkomen bij mij.Tot nu toe ben ik blij met mijn keuze en we zullen zien in de loop der jaren wat eruit komt!
 
In ieder geval nog bedankt voor je hulp en alle moeite!  Ik hoop dat het verders ook goed gaat met jou en dat je nog vele studenten kunt helpen met hun studiekeuze aankomende jaren!
 
Groetjes,
Ilse